Projecten met een uitstekend resultaat

Voor diverse klanten is AuguSoft de technisch partner voor de online dienstverlening. Daarnaast lanceren wij eigen producten, zelfstandig of in samenwerking met anderen.

Startup partner in 3D-portal

In Trummy.com is AuguSoft als mede-oprichter verantwoordelijk voor alle online techniek en logistiek. Door diverse koppelingen kan Trummy normale foto’s omzetten naar foto’s die bekeken kunnen worden op een 3D-apparaat, zoals 3D-televisie, Nintendo 3ds en ocolus rift. Daarnaast kan Trummy foto’s geschikt maken voor het printen op lenticulaire film. Jouw foto’s komen hiermee als 3D-kunstwerk tot leven aan de muur! Alle betrokken 3D-artiesten kunnen direct in de portal hun werk plaatsen. Trummy.com is een startup vanuit onze startup accelerator Dotchies.com. Vanuit Dotchies participeert AuguSoft in meerdere startups.

Enterprise reservation engine

Voor Aanzee.com heeft AuguSoft de backoffice ontwikkeld met daarin de prijzen, boekingen en beschikbaarheid van duizenden vakantiewoningen en -parken. Via koppelingen zijn vele partijen aangesloten op dit reserveringssysteem voor de synchronisatie van prijzen, beschikbaarheid en het door doorvoeren van boekingen. Diverse labels van Aanzee.com worden bediend via het geïntegreerde communicatiesysteem. De diverse gekoppelde websites worden ontsloten door het auguSoft-CMS en via een rest api.

Online fysiotherapie portal

Voor Hellofysio heeft AuguSoft een volledige online behandelportal ingericht. In deze portal hebben fysiotherapeuten en hun cliënten een eigen omgeving om effectief met elkaar te communiceren. Online behandelplannen, videocommunicatie en een uitgebreid aanbod van video’s zorgen voor een nieuwe en moderne manier van zorgverlening, in dit geval dus fysiotherapie.

Ready4Press

Ready4Press is een product van AuguSoft dat gebruikt wordt door drukwerk intermediairs. Met een paar muisklikken automatiseert ready4press de projecten van voor tot eind. Denk daarbij aan het digitaal ontvangen van offerteaanvragen, het doorzetten van offerteaanvragen naar leveranciers, het uitbrengen van offertes, online drukproeven accorderen en de financiële afhandeling.

AuguSoft MDA-Toolbox (AMT)

Onze missie is om het volledige ontwikkeltraject van voor tot eind te automatiseren. Wij geloven dat dit mogelijk is. Om dit te bereiken heeft AuguSoft een toolbox ontwikkeld waarmee programmeurs volledig gebruik kunnen maken van de technieken die zijn vastgelegd in de Model Driven Architecture (MDA) specificaties van OMG. Met deze toolbox ligt het zwaartepunt van onze ontwikkeling volledig bij het uitdenken van jouw concepten. Het overgrote werk van de benodigde broncode wordt daarbij volledig geautomatiseerd geschreven. Onze toolbox werkt online. Daardoor is het voor programmeurs eenvoudig om samen te werken. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!