Innovatie


Focus op architectuur

AuguSoft richt zich op het ontwerpen en realiseren van softwareproducten. Net als bij een huis wordt, voordat de bouw wordt gestart, een uitgebreid ontwerp gemaakt. Hierin staat exact beschreven welke informatie er in het systeem wordt opgenomen, welke processen er worden ondersteund en hoe het systeem communiceert met de buitenwereld. AuguSoft zorgt er dan ook voor dat de architectuur van een softwarepakket staat als een huis. Wordt het softwarepakket gekoppeld aan een website dan zorgen wij er voor dat de website voorzien wordt van de juiste informatie en naadloos aansluit. Voor de aankleding van jouw softwarepakket wordt gebruik gemaakt van een of meer designers.


Focus op innovatie

Wat maakt onze werkwijze uniek? Wij hebben software ontwikkeld waarmee we de bouwtekening gebruiken om automatisch het softwarepakket te genereren. Hieraan kunnen nuances worden toegevoegd. Onze softwaregenerator schrijft daadwerkelijk code waarop onze programmeurs verder bouwen. Door deze werkwijze hoeft tot zo’n 90% van de programmeercode niet meer handmatig te worden geschreven. Dit scheelt niet alleen in doorlooptijd maar zie je ook terug in de goede kwaliteit. Menselijke fouten worden in dit proces namelijk uitgesloten.

De door AuguSoft ontwikkelde generator is gebaseerd op domeinonafhankelijke principes. Daardoor kan de generator voor alle doelgebieden worden ingezet. Van fysiotherapie tot fotografie, van statistische pakketten tot reserveringssystemen, alles wordt bij ons gebouwd met deze innovatieve tools.