Software engineers & architecten

Alles begint met een idee

Software engineers & architecten

Daag ons uit

Software engineers & architecten

Volledige vrijheid in ontwerp

Software engineers & architecten

Focus op innovatie

Durf te dromen

Van welke app of portal droom jij? Vertel het ons! Door onze unieke werkwijze kunnen wij jouw ideale app of portal snel realiseren.

Jouw software

Prachtige software van hoge kwaliteit, daar staan wij voor. Onze architecten ontwerpen jouw softwarepakket dan ook met veel passie en kunde. Solide en toekomstbestendige software die 100% aansluit op jouw organisatie. Wij houden niet van concessies, dus durf te dromen. Jouw wensen realiseren is onze uitdaging!


Innovatieve werkwijze

Maak kennis met de door onszelf ontwikkelde en daarmee unieke toolset. Onze tools schrijven volledig geautomatiseerd jouw software op basis van jouw eigen ontwerp. Ruim 90% van de benodigde broncode wordt geautomatiseerd geschreven en dat heeft veel voordelen. Namelijk: foutloos, snel, aanpasbaar en een hoge kwaliteit. Onze unieke generator is geschikt voor alle soorten softwarepakketten. Diverse branches profiteren al van onze maatwerk software.

Leg je wensen en ideeën op tafel en wij gaan voor jou aan de slag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en uiteraard vertrouwelijk gesprek.

Laatste nieuws

ICA bedrijvenmarkt
16 november 2017

AuguSoft heeft zich voor de tweede keer gepresenteerd tijdens de ICA bedrijvenmarkt op de HAN in Arnhem. Een geslaagde middag met leuke en interessante gesprekken. Ook op zoek naar een stageplek? Neem dan contact op voor meer informatie en wie weet word jij onze nieuwe stagiaire! 

Weshare3d
10 november 2017

Een gaaf project voor een mooie klant! Dimenco's nieuwe online platform en winkel voor het delen van 3D en VR content is out of beta! Check het hier: WeShare3D.

 

 

AuguBuild
13 oktober 2017

Vandaag heeft de eerste AuguBuild plaatsgevonden. Creativiteit en een goede samenwerking zijn volgens ons namelijk best wel belangrijk.. ;) We zijn met ons team hard aan de slag gegaan met allerlei ontwikkelingen die kunnen helpen bij onze dagelijkse werkzaamheden. Zo is er o.a. een browser notificatie gebouwd, de planningsstructuur vernieuwd en is onze vertrouwde koekoeksklok gemaakt. Nu worden we er weer bij gefloten als er een verkoop binnen komt!

PHP-programmeur en -stagiair gezocht

Leg je wensen en ideeën op tafel en wij gaan voor jou aan de slag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en uiteraard vertrouwelijk gesprek.

 

Neem dan contact met ons op!